Kategorija proizvoda

Obratite nam se

Nazovite nas na: 86-0631-3581111 (International Business)

Faks: 86-0631-8805589

Dodati: Br.9 JiuLong ceste, ekonomski razvoj zona, Wendeng, Weihai City, Shandong Province, China 264400

Pošaljite e-poštu: sales@composite-china.com

Radno vrijeme:

Pon-sub (8:00 - 17:00 sati)

Javite se kad vam je potrebna pomoć. Mi smo uvijek rado pomoći

Web link:

www.composites-China.com

http://xinbocomposite.En.alibaba.com/

Karbonski cijev sa bazom i bez lužine

- Aug 03, 2015 -

Mnogo klasifikacija metoda karbonski cijevi. Iz sirovine, Promjer vlakna, vlakna izgled, proizvodne metode i svojstva klasifikacija. Sa stakla sirovina sastojak, je trenutno najpopularnija metoda, uglavnom se koristi za klasifikaciju kontinuirana staklena vlakna. Sadržaja alkalijskih oksida razlikovati različite alkalijskih oksida općenito se odnosi na natrijev oksid, kalijev oksid, natrijev karbonat, Glauberova Sol 's, feldspatski i druge tvari uzrok. Alkalijskih oksida je jedna od glavnih komponenti od obične staklene, njegov glavni učinak je niže taljenja stakla. Ali veći sadržaj alkalijskih oksida u staklo, kemijsku stabilnost, električne izolacije i snage će biti smanjen u skladu s tim. Stoga različite koristi staklena vlakana, sastav stakla sa različitim alkalijsko sadržaja. Koji sadržaj alkalijskih staklena vlakna sadržaja često koriste, kao znak za razlikovanje različitih koristi od kontinuirana staklena vlakna. Prema staklo sastav alkalijsko sadržaja, kontinuirana vlakna mogu se podijeliti u sljedeće kategorije: e-vlakna (poznatiji kao e-staklo): R2O sadržaj manje od 0,8%: vrsta sastav silikat aluminija bor. Svoje kemijske stabilnosti, električna izolacija, snaga je jako dobar.

C-vlakna (c staklo): R20-11.9%-16.4%, je sok limete silikat sastav, zbog svoje visoke alkalijsko sadržaj se ne može objasniti u električni izolacijski materijal, ali svoju kemijsku stabilnost i snagu je dobar.

Visoka lužnatost vlakana: R2O staklene dijelove sadržaja jednak ili veći od 15%. Obično koristi dijelove ravnog stakla, Razbijeno staklo boca kao sirovina iz. Zemlje su zabranile proizvodnju takvih proizvoda.


Related Products