Kategorija proizvoda

Obratite nam se

Nazovite nas na: 86-0631-3581111 (International Business)

Faks: 86-0631-8805589

Dodati: Br.9 JiuLong ceste, ekonomski razvoj zona, Wendeng, Weihai City, Shandong Province, China 264400

Pošaljite e-poštu: sales@composite-china.com

Radno vrijeme:

Pon-sub (8:00 - 17:00 sati)

Javite se kad vam je potrebna pomoć. Mi smo uvijek rado pomoći

Web link:

www.composites-China.com

http://xinbocomposite.En.alibaba.com/

2016 razvija naglasak karbonski industrije

- Aug 06, 2016 -


1. Bespilotna letjelica (uav) industrije. Bespilotna letjelica (uav) je sada vrlo popularan proizvod, svoje funkcionalne različitosti, kao što su iz zraka, ispitivanje okoliša, izmjere i kartiranje, prskanje pesticida, itd. Sada popularan trend je upotreba Karbonskih vlakana materijala bespilotnih zrakoplova dijelova, jer je jako svjetlo u težini, visoka čvrstoća, pomaže prevladati otpor gore.

3K-tkane-Ugljik-vlakno - listova


2. u automobilskoj industriji. Karbonsko vlakno se koristi u autu na davno, u posljednjih nekoliko godina, civilne automobile počeo koristiti carbon fiber dijelove, je važno da shvatite automatsko lagan, izgled tačke gledišta je vrlo lijep, moderan, popularan kod mladih.

karbonski mehaničku ruku


3. strojevi prerađivačke industrije. Karbonskih vlakana može biti umjesto metala koji se koriste u proizvodnji mehanička ruka manipulatora i druge komponente, mehanički štit, seizmičke performanse-drago mi je za brz i stabilan rad stroja. Opće metalnih materijala lako hrđa, to nije problem.


4. visoke Željezne industrije. Kao što svi znamo, Kina je izgraditi vlakovi, praktičniji između različitih gradova. Koristeći strukturu karbonski proizvodi, može smanjiti težinu, brzinu, uštedu energije i zaštitu okoliša.Gore navedene četiri područja je ključna točka razvoja karbonski industrije u budućnosti. Osim toga, nego može također biti upotrijebljen u zvuk muzičkih instrumenata, sportske robe, namještaja, medicinska biologija. S razvojem nauke i tehnologije, koristeći raspon još se dodatno širi ogromnom tržištu.


Related Products