Kategorija proizvoda

Obratite nam se

Nazovite nas na: 86-0631-3581111 (International Business)

Faks: 86-0631-8805589

Dodati: Br.9 JiuLong ceste, ekonomski razvoj zona, Wendeng, Weihai City, Shandong Province, China 264400

Pošaljite e-poštu: sales@composite-china.com

Radno vrijeme:

Pon-sub (8:00 - 17:00 sati)

Javite se kad vam je potrebna pomoć. Mi smo uvijek rado pomoći

Web link:

www.composites-China.com

http://xinbocomposite.En.alibaba.com/

Pultruded Tube

Pultruded Tube

Pulturne cijevi: Naša kompanija isporučuje širok spektar kvalitetnih šupljih standarda i prilagođenih pulturnih cijevi. Nudimo okrugle, kvadratne i pravougaone profile FRP pultruded cevi. Oni su dostupni kao strukturni pulturi ili kao Pultruded električni oblici. Naše Pultruded cijevi su ...

Pošaljite upitChat Now

Detalji o proizvodu

Pultrukirane cijevi:

Naša kompanija isporučuje širok spektar kvalitetnih šupljih standarda i prilagođenih pulturnih cevi. Nudimo okrugle, kvadratne i pravougaone profile FRP pultruded cevi. Oni su dostupni kao strukturni pulturi ili kao Pultruded električni oblici.

Naše Pultruded Cijevi su proizvedene da budu otporne na koroziju, nemagnetne, među ostalim karakteristikama. Takođe mogu biti napravljeni kao vatrootporni.

Sve pultruke cijevi (okrugle, kvadratne ili pravougaone) mogu se proizvoditi u širokom spektru smolnih sistema, staklene matrice i boja. Naši inženjeri mogu vam pomoći da dizajnirate svoj cijevni profil tako da možete maksimalno povećati snagu profila dok eliminišete težinu, materijal i na kraju trošite.


XINBO COMPOSITE je jedan od najviših proizvođača Kina Tube / Rod, sa profesionalnim tvornicom u mogućnosti smo da proizvodimo jeftiniju cijev sa pouzdanim kvalitetom. Dobrodošli u veleprodajne proizvode od nas.

Upit