Kategorija proizvoda

Obratite nam se

Nazovite nas na: 86-0631-3581111 (International Business)

Faks: 86-0631-8805589

Dodati: Br.9 JiuLong ceste, ekonomski razvoj zona, Wendeng, Weihai City, Shandong Province, China 264400

Pošaljite e-poštu: sales@composite-china.com

Radno vrijeme:

Pon-sub (8:00 - 17:00 sati)

Javite se kad vam je potrebna pomoć. Mi smo uvijek rado pomoći

Web link:

www.composites-China.com

http://xinbocomposite.En.alibaba.com/

Pultrusa stakloplastika

Pultrusa stakloplastika

Pultrukirane cevi od fiberglasa: Naša kompanija isporučuje širok spektar kvalitetnih šupljih standarda i cevi od fiberglasa u obliku po meri. Nudimo okrugle, kvadratne i pravougaone profile FRP pultruded cevi. Oni su dostupni kao strukturni pulturi ili kao Pultruded električni oblici. Naša ...

Pošaljite upitChat Now

Detalji o proizvodu

Pultrukovane cevi od fiberglasa:

Naša kompanija isporučuje širok spektar kvalitetnih šupljih standarda i cevi od fiberglasa u obliku po meri. Nudimo okrugle, kvadratne i pravougaone profile FRP pultruded cevi. Oni su dostupni kao strukturni pulturi ili kao Pultruded električni oblici.

Naše Fiberglass Cijevi su proizvedene da budu među korozijama otporne, neprovodne, nemagnetne, između ostalih karakteristika. Takođe mogu biti napravljeni kao vatrootporni.

Sve pulturne cevi od fiberglasa (okrugle, kvadratne ili pravougaone) mogu se proizvoditi u širokom spektru smolnih sistema, staklene matrice i boja. Naši inženjeri mogu vam pomoći da dizajnirate svoj cijevni profil tako da možete maksimalno povećati snagu profila dok eliminišete težinu, materijal i na kraju trošite.

XINBO COMPOSITE je jedan od vrhunskih proizvođača Kina Tube / Rod, sa profesionalnim tvornicom u mogućnosti smo da proizvedemo jeftin pultrusion stub od stakla s pouzdanim kvalitetom. Dobrodošli u veleprodajne proizvode od nas.

Upit